Päron med mintchoklad

15 min
4
Päron med mintchoklad
Foto: Fredrik Sandin Carlsson
Från Lättlagat

En beprövad och god kombination - ungsbakade päron med After Eight! Här toppar vi desserten med valnötter och glass.

12 oktober 2010
Visa mer
15 min
4

Du behöver

  • 2 st päron
  • 4 st After Eight eller annan mintchoklad
  • 0,5 dl valnötter
  • 0,5 l vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär två tjocka "päronformade" skivor av varje päron och lägg på bakpappersklädd plåt.
  3. Lägg en chokladbit på varje.
  4. Hacka nötterna lätt och strö över.
  5. Gratinera i ugn tills chokladen smält.
  6. Servera med en liten kula vaniljglass.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept