Foliebakad Torsk med Cederträds lagrad Sake

4

Du behöver

  • 4 x 150g Torskfilé
  • 50 g smör
  • 4 st Vårlökar, finstrimlad
  • 0,5 st Grön paprika, urkärnad och strimlad
  • 12 st Shitake svampar, medel stora och skuren i skivor
  • 4 msk Sake, cederträds lagrad
  • 4 tsk Soja, glutenfri
  • 4 st Aluminium ark

Gör så här

  1. Gör så här:
  2. Sätt ugnen på 200°C. Lägg ut hälften av smöret mitten av folie arken.
  3. Lägg dit filen med skinn sidan ner, salta och peppra. Strö över paprikan svampen och vårlöken, klicka över resten av smöret och saken. Vik ihop folien så att det blir tättslutande. Baka av i ugnen i ca 10 minuter, lägg över paketen på en tallrik och öppna folien och droppa över ca 1 tsk soja på varje paket eller mer efter smak.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept