Potatissallad med rädisor och parmesan

Från Nyhetsmorgon

Här kommer en sallad med potatis, rädisor, parmesan, basilika och tomat. Jesper Svensson från restaurang Lisa Elmqvist AB visar här vad man kan göra av sina rester.

Jesper Svensson från restaurang Lisa Elmqvist AB visar här vad man kan göra av sina rester.

23 juni 2008
Visa mer

Du behöver

  • potatis
  • rödlök
  • rädisor
  • basilika
  • ruccola
  • tomater
  • senap
  • vinäger
  • olivolja
  • parmesan

Gör så här

  1. Koka potatisen och låt den svalna.
  2. Dela potatisen i halvor och blanda upp med lite senap.
  3. Skär löken, rädisorna & tomaterna i skivor och blanda ner.
  4. Blanda ner lite ruccola.
  5. Toppa med några basilikablad och spritsa lite olja och vinäger.
  6. Hyvla lite parmesan på toppen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept