Crackers med kaviardipp

4

Du behöver

  • 4 st tunnbröd
  • tomatpuré
  • svartpeppar
  • 100 g parmesanost

kaviardipp:

  • 2,5 dl crème fraiche
  • 3 msk orökt kaviar eller efter egen smak
  • citronsaft och citroncest (citroncest = citronskal utan det vita beska)
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Bred tomatpuré på tunnbröden efter eget tycke. Riv över lite parmesanost och avsluta med svartpeppar.
  2. Grädda i ugnen på 180-200 grader i ca 10 minuter. Låt svalna så att de blir hårda som knäckebröd.
  3. Obs: Håll ett vakande öga på tunnbröden när de är i ugnen. Det går fort från gyllenbrunt till svart!
  4. Kaviardipp:
  5. Vispa crème fraichen tills den tjocknar. Vänd ner orökt kaviar och pressa i citronsaft och riv i lite cest också. Smaka av med salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept