Remouladkvarg

Från Långkok

Ju finare man hackar morötter, ättiksgurka och lök till denna röra, desto elegantare blir resultatet. Den passar fint till snörbiff i rödvinssky samt till stekt, panerad fisk.

Kvargen går att äta på en gång, men röran blir godare om den får stå minst 1 timme så att smakerna går ihop.

5 maj 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 2,5 dl kvarg (kesella) 10 %
  • 2 msk vatten
  • 0,5 tsk torkad körvel
  • 0,5 tsk torkad mejram
  • 1 tsk torkad dragon
  • 2 st fintärnade morötter
  • 1 dl finhackad ättiksgurka
  • 0,5 st finhackad rödlök
  • 1 tsk worcestershiresås
  • vitpeppar ur kvarn

Gör så här

  1. Blanda samman alla ingredienserna.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept