Löjrom på finn crisp

Med bra råvaror behöver man inte krångla till det så mycket. Löjrom, ett gott tunt knäckebröd och lite surgrädde - det blir så gott.

1 september 2009
8

Du behöver

  • 100 g löjrom
  • 2 dl gräddfil
  • 2 msk finhackad dill
  • 8 skivor finn crisp eller tunt knäckebröd
  • smör
  • 1 st finhackad rödlök
  • 2 st finhackade salladslökar

Gör så här

  1. Börja gärna med att låta både löjrom och gräddfil rinna av några timmar i var sitt kaffefilter (i kylen). Då får man fasta fina konsistenser.
  2. Blanda gräddfilen och dillen.
  3. Bred knäcket med smör, klicka (eller spritsa) på gräddfilen, strö över rödlök och salladslök och toppa med löjrommen. Servera.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept