Sardiner med ägg- och potatissallad

Sardiner med ägg- och potatissallad
Foto: Frida Wismar

Salta sardiner blandas med milda smaker av potatis och ägg i god dressing.

Servera gärna med ruccola.

11 augusti 2008
Visa mer
2

Du behöver

  • 250 g sardiner i olja
  • 6 st kokta skalade potatisar
  • 1 st färsk lök
  • 2 st ägg, hårdkokta
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vinäger
  • 1 msk majonnäs
  • salt & peppar

Gör så här

  1. Skala och skiva löken tunt. Skala äggen och tärna dem.
  2. Skär potatisen i stora bitar. Låt oljan rinna av sardinerna
  3. Blanda potatis, lök och ägg med olivolja, vinäger och majonnäs.
  4. Smaka av med salt och peppar. Toppa salladen med sardiner.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept