Jacobs coleslaw

Jacobs coleslaw
Foto: Frida Wismar

Kål är inte bara gott, det är nyttigt också! I Jacob Wismars goda coleslaw samsas kålen med turkisk youghurt, pumpakärnor, lime och honung. Receptet räcker till 4-6 portioner.

Receptet ger 4-6 portioner

1 september 2010
Visa mer

Du behöver

  • 0,5 st kålhuvud (vit- eller rödkål)
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 0,5 dl pressad lime
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 msk honung
  • salt & peppar
  • 0,5 dl pumpakärnor

Gör så här

  1. Finstrimla kålen och finhacka vitlöken.
  2. Blanda med resten av ingredienserna och smaka av med salt & peppar.
  3. Låt stå och dra i kylen i minst 1 timme före servering och strö över pumpakärnorna.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept