Isterband med brysselkål

Isterband med brysselkål
Foto: TV4

Brysselkål passar både till isterband och annan rustik korv. Använd antingen färsk brysselkål, som du ansar först eller fryst, som inte behöver tinas innan du tillagar den.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 isterband
  • ca 400 g brysselkål
  • salt
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 1 dl buljong
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 tsk socker
  • 1 paprika, strimlad
  • olja att steka i

Gör så här

  1. Koka brysselkålen knappt klar i lättsaltat vatten och låt den rinna av.
  2. Hetta upp lite olja i en stekpanna och bryn kålen lätt. Lägg i vitlök och slå på soja och buljong. Låt puttra ett par minuter och strö på socker.
  3. Skåra isterbanden på ovansidan och stek dem klara. Servera med kål och paprika.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept