Inlagda kronärtskockshjärtan

Inlagda kronärtskockshjärtan

Av: Sally Voltaire

Från: Nyhetsmorgon

7 ingredienser

5 m

Kanske världens snabbaste recept! Kronärtskockshjärtan passar till det mesta; som tillbehör på buffébordet, i salladen eller till fisken.

Ingredienser

portioner burk
  • 1 förp kronärtskockshjärta, avrunna och kvartade
  • 1 kruka färsk bladpersilja, grovhackad
  • 0,5 klyfta vitlök, tunt skivad
  • 0,25 citron, skuren i halvmånar
  • olivolja, att ringla över
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Varva kronärtskockshjärtan, persilja, vitlök och citron i en glasburk. Rör om försiktigt så att inte kronärtskockan faller sönder. Smaka av med salt och peppar.
  2. Ringla över olja tills det precis täcker. Förvara med lock i kylen.