Ingefärsschnitzel med oliver

Ingefärsschnitzel med oliver
Foto: TV4

Köttet har kryddats med malen ingefära som alltid smakar bra med fläskkött. Oliverna lyfter smakerna ytterligare. Servera med potatismos och grönsallad.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st schnitzlar av skinka
  • malen ingefära
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 st uppvispat ägg
  • 2 dl ströbröd
  • 20-tal gröna oliver

Gör så här

  1. Banka ut köttet, strö på ingefära och gnid in det i köttet.
  2. Blanda mjöl, salt och peppar på tallrik. Vänd köttet i detta, sen i ägg och sist i ströbröd. Låt vila 10- 15 min.
  3. Stek dem sen i smör. Servera med skivade oliver.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept