Smörrebröd med Niels Jørgen Kaiser

1

Du behöver

  • 0,5 skiva rågbröd med smör
  • 2 skivor leverpastej
  • 2 skivor bacon
  • 1 msk lingonsylt
  • 1 msk persilja
  • 1 msk stekta skivade champinjoner

Gör så här

  1. Persiljan: Skölj ett knippe kruspersilja och låt den torka. Plocka bort stjälken från buketten. Lägg den i en gryta med olja. När oljan är kokande läggs buketterna i grytan men se upp när oljan kokar. När oljan inte längre kokar tas persiljan upp och lägges på ett stycke hushållspapper och saltas.
  2. Lägg 2 skivor leverpastej på rågbrödet. De två skivorna bacon läggs från hörn till hörn. Lägg på motsvarande sätt
  3. En sträng med lingon, vid sidan av den persiljan och till sist champinjonerna.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept