Garnerad rödspättefilé - ett smørrebrød

15 november 2007
1

Du behöver

  • 0,5 skiva rågbröd med smör
  • 1 st rödspättefilé
  • 1 msk remouladsås
  • 1 hel sparris
  • 0,5 skiva rökt lax
  • 0,5 tsk kaviar
  • 4 st skalade räkor
  • 1 st citronklyfta
  • finhackad persilja

Gör så här

  1. Stekt rödspätta:
  2. Panera rödspättefilén först i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd. Tryck till så att paneringen fastnar ordentligt. Stek rödspättan gyllenbrun och knaprig i olja eller smör. Låt den rinna av på hushållspapper.
  3. Lägg den stekta rödspättefilén på brödet med en sträng med remouladsås längs mitten och garnera med räkor, rökt lax, kaviar och sparris.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept