Höstkotletter

Höstkotletter
Foto: TV4

Äpplen och fläsk är en gammal kär kombination som heter äppelfläsk rätt och slätt. Vill du variera vitkålen så är det gott att blanda den med en dressing med apelsinjuice och olivolja, salt och peppar. Eller varför inte en krämig cole slaw med majonnäs och gräddfil plus en klick senap?

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st fläskkotletter
  • 2 st äpplen, skivade
  • vitkål, finstrimlad
  • 1 dl grönsaksbuljong eller äppeljuice
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Krydda kotletterna, bryn dem väl. Sänk värmen, lägg på äppelskivor och slå på buljong eller juice.
  2. Låt småkoka under lock 15 min.
  3. Servera med vitkål.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept