Heta popcorn med lakrits och chili - se & gör

40 m

Du behöver

  • 1 dl popcorn
  • 2 msk neutral olja, tex rapsolja
  • 0,5 tsk salt
  • 2 msk smakneutral kokosolja
  • 1 tsk lakritsrotspulver
  • 0,5 tsk fänkålsfrön
  • 0,5 tsk chiliflingor
  • 1 krm kanel, mald

Gör så här

  1. Poppa popcornen i en gryta med en neutral olja och salta dem när de är klara.
  2. Rosta fänkålsfröna och mortla dem med chilin. Värm kokosfettet och blanda ner alla kryddorna.
  3. Sätt ugnen på 100 grader.
  4. Häll upp dem på en plåt med bakplåtspapper och låt dem torka i ugnen i ca 20-30 min, tills de är torra och krispiga. Krydda popcornen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept