Het pumpasoppa med kokos

30 m
6
30 m
6

Du behöver

  • 1 gul lök
  • 1 röd chili (alt chilipulver)
  • 1 msk färsk ingefära
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 msk kokosolja
  • 1 kg butternutpumpa, urkärnad och skuren i bitar
  • 1 l grönsaksfond
  • 2 dl kokosgrädde

Gör så här

  1. Hacka lök, chili, ingefära och vitlök. Fräs på mediumvärme i kokosoljan.
  2. Tillsätt pumpabitarna och paprikapulver, fräs vidare ca 2 min.
  3. Tillsätt grönsaksfond och låt puttra 10-15 min (tills pumpan är mjuk).
  4. Mixa soppan slät och toppa med vispad kokosgrädde och paprikapulver.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept