Rods Chicken Curry

4

Du behöver

  • 4 kycklingfiléer
  • 2 medelstora palsternackor
  • 1 litet huvud spetskål (går att byta mot vitkål)
  • 1 burk (400g) kikärter
  • solrosolja
  • 1 msk currypasta - Rod använder
  • Patak´s Madras Curry Paste, medium hot
  • 0,5 kopp vatten
  • 2 skivor citron

Gör så här

  1. Skär kycklingfiléerna i bitar. Skala palsternackorna och skär dem i bitar, lika stora som kycklingen. Strimla och skölj spetskålen och skölj kikärterna. Hetta upp olja i en gryta. Lägg i kycklingen och stek den på hög värme i 1 minut.
  2. Sänk värmen, lägg i currypastan och rör om. Häll i vattnet. Lägg i palsternackan och kålen och rör runt lite. Rör i kikärterna. Skär citronskivorna i småbitar och strö dem ovanpå.
  3. Lägg på ett lock och sjud curryn i cirka 40 minuter.
  4. Receptet kommer från boken Locket på från Kakao Förlag.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept