Helstekt fläskfilé, festbröd och Leilas franska chokladtårta

Helstekt fläskfilé, festbröd och Leilas franska chokladtårta

Här kommer en helgmeny med recept från Leila Lindholms populära matlagningsprogram Leila bakar i Frankrike.

Inled middagen med ett härligt festbröd som du kan servera med valfria tillbehör - parmaskinka eller en god korv kanske?

Till varmrätt har vi valt helstekt fläskfilé som serveras med risoni, halloumi och en fräsch citrussallad. Grilla fläskfilén och halloumin om du vill!

Desserten blir en fransk chokladtårta bakad på lyxig mörk choklad. Servera med en klick grädde och färska bär eller frukt!

Se fler recept från Leila bakar i Frankrike

Tips

Brödet innehåller vetesurdeg som du behöver förbereda några dagar innan. Har du inte tid med det så sväng förbi närmsta bageri och be att få köpa surdeg av dem! Eller så bakar du Leilas goda foccacia istället.

Helgmeny med fläskfilé