Blanda smör, vatten, socker och salt i en kastrull och koka upp. Dra åt sidan och sikta ner mjölet, ställ tillbaka på plattan och vispa med en ballongvisp som en tok tills degen är väldigt fast.
Ställ åt sidan och låt svalna ett par minuter.
Knäck i ett ägg i taget och vispa in äggen i degen tills det är en fast smidig smet.
Ta en spritspåse med valfri tyll och spritsa ca 1-12 cm långa limpor på en bakplåtspappersklädd plåt.
Grädda i 200 grader i 20-22 minuter. Låt svalna på gallret.
Rabarberkompott
Skala och hacka rabarberna ca 1 x 1 cm tärningar, lägg i en kastrull, häll över socker och kardemumma.
Låt koka upp och sjuda ca 2 minuter tills rabarbern är genomkokt men med en liten kärna kvar.
Sila av rabarbern och reducera vätskan som är kvar till ca hälften. Red om det är för löst med lite maizena. Häll över vätskan över kvarvarande rabarber, låt svalna.
Dela en pata choux på mitten längs med, spritsa grädde på botten och gör som en liten grop i mitten.
Fyll gropen med rabarberkompott. Lägg topparna på ett bakplåtspapper och ringla lite mörk choklad över dem, låt stelna några minuter.
Lägg på toppen på bakelsen och sikta lite florsocker på. Ät och njut!