Hanna-Sofias gubbaröra

Hanna-Sofias gubbaröra
Foto: Hanna-Sofia Johansson

Gubbaröra är perfekt på kavring och passar både till påsk, midsommar och vid andra festliga tillfällen.

14 juni 2011
Visa mer
6

Du behöver

  • 7 st matjessillfiléer
  • 2 dl majonnäs
  • 2,5 dl crème fraiche
  • 1 dl dill, finhackad
  • 1 dl gräslök, finhackad
  • 1 dl rödlök, finhackad
  • 8 st hårdkokta ägg
  • salt, peppar och citronsaft

Gör så här

  1. Skär matjessillen i mindre bitar, skala och hacka äggen. Blanda alla ingredienser i en skål.
  2. Smaksätt med salt, peppar och lite citronsaft efter behag. Gubbaröran blir ännu godare dag 2 när den fått gotta till sig lite.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept