Blanda alla ingredienserna till en slät smet. Klicka ut i muffinsformar av stanniol.
Grädda i mitten av ugnen i 8-10 minuter. Låt svalna under bakduk. Ta försiktigt bort formen (brukar gå lättast om man liksom skalar sönder den).
Chokladmousse
Smält chokladen försiktigt i vattenbad. Under tiden kan du vispa grädden. När chokladen är smält så rör du försiktigt ner först kesellan och sedan grädden och rör tills det är en jämn smet. Fördela sedan i portionsskålar eller klicka ut på fat. Låt stå i kylen i minst tre timmar före servering.
Hallonsås
Koka upp hallon och socker. Låt koka under omrörning någon minut. Sila bort kärnor.(Tidsödande, men gör stor skillnad för både smak, konsistens och ögats upplevelse.)
Servering
Servera de tre små godbitarna på ett och samma fat. Garnera med citronmeliss, florsocker och kanske ett färskt hallon.