Ängsögös med potatis och sockerärtor

20 min
4
Ängsögös med potatis och sockerärtor
Foto: TV4

Gösfilé i ugn med gräddig romsås samt potatis och sockerärtor.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.
Dryck
5649 L Chardonnay

1 maj 2013
Visa mer
20 min
4

Du behöver

  • 5 hg gösfiléer
  • 95 g champinjonkräm på burk
  • 80 g svart eller röd kaviar
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl riven ost - grevé eller herrgård
  • potatis
  • sockerärtor

Gör så här

  1. Lägg fiskfiléerna i en form och bred champinjonkrämen över. Därefter läggs kaviaren på. 
  2. Häll på grädden och sen osten.
  3. Ställ i ugnen på 200 grader och gratinera i 20 min. Servera med kokt potatis och sockerärtor.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept