Biskvikross med hallon och konjak

15 m
5
Biskvikross med hallon och konjak
Foto: TV4

Enkel dessert med biskvier och tinade hallon och grädde.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

9 april 2015
Visa mer
15 m
5

Du behöver

  • biskvier
  • 450 g frysta ekologiska hallon
  • 3 msk konjak
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk socker
  • citronmeliss, till garnering

Gör så här

  1. Krossa biskvierna grovt i mortel, lägg i portionsskålar. Stänk över konjaken. Lägg över de halvtinade (kalla) hallonen. Vispa grädden och blanda ner socker.
  2. Lägg en klick grädde på kakan. Dekorera med en kvist citronmeliss.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept