Mixa kycklingen tillsammans med hälften av fisksåsen och sesamoljan i en matberedare eller med stavmixer, till en slät kycklingfärs.
Lägg ut dumplingdeg (won ton-deg), klicka ut lite färs på varje bit.
Spraya med vatten och knyt ihop.
Placera kycklingsknyterna i en ångkokare. Ångkokaren i sin tur ställs i en stekpanna med lite vatten i. Vattnet ska inte koka, bara släppa ånga. Tillagningstid, ca 7 minuter.
Koka kokosmjölk med currypastan.
Skär morötterna, vitkålen samt champinjonerna grovt. Lägg ner dem i den kokande soppan.
Tillsätt resten av fisksåsen och sesamoljan samt strimlade limeblad.
Låt det koka i ca 8 minuter. Mot slutet, vänd ner mungbönorna så de mjuknar.
Lägg färdiga dumplings i soppan innan servering. Avsluta med saften från en lime.
Riv limeskal, fint skuren salladslök och chili, hacka koriander. Strö allt detta över rätten innan servering.