Glutenfri paj med fårost och bladspenat

Glutenfri paj med fårost och bladspenat
Foto: Joel Wåreus
4

Du behöver

  • 1 st förgräddat pajskal

Fyllning

  • 2 st gula lökar
  • 1-2 st vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 250 g färsk eller djupfryst bladspenat
  • 150 g fårost
  • 2 st ägg
  • 1,5 dl mjölk
  • 1,5 dl färskriven parmesan
  • 0,5 tsk salt
  • peppar

Gör så här

  1. Tina spenaten.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Skala och hacka lök och vitlök och fräs i oljan.
  4. Tillsätt spenaten och fräs alltihop någon minut.
  5. Fördela grönsakerna i pajformen.
  6. Smula över fårost.
  7. Vispa ihop ägg, mjölk, parmesan, salt och peppar.
  8. Häll blandningen i formen och grädda ca 30 minuter.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept