Grönsaksfat med ägg och skinka

Grönsaksfat med ägg och skinka
Foto: TV4

Lätt primörmiddag.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 blomkålshuvud
  • 250 g gröna bönor
  • 250 g späda morötter
  • färskpotatis
  • 200 g bayonneskinka, skivad
  • 4 hårdkokta ägg

Sås:

  • 2 dl crème fraiche
  • 75 g smulad ädelost
  • 1 dl gräddfil
  • 1-2 tsk dijonsenap
  • salt och svartpeppar
  • hackad dill

Gör så här

  1. Blanda såsen och låt den dra.
  2. Koka grönsakerna mjuka var för sig i lättsaltat vatten. Låt dem rinna av.
  3. Lägg upp grönsaker, skinka och ägg vackert på fat. Servera såsen till.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept