Grilled cheese med syrad karamelliserad lök och svamp

25 m
2
25 m
2

Du behöver

  • 1 gul lök
  • 3 msk sherryvinäger
  • 150 g rökt sidfläsk, fintärnat
  • 300 g svamp, t ex kantareller
  • 200 g comtéost
  • 4 tunna skivor vitt surdegsbröd
  • salt
  • smör

Gör så här

  1. Finhacka löken. Bryn gyllenbrun i smör i en stekpanna. Tillsätt vinäger och låt koka in i löken.
  2. Lägg löken åt sidan och knaperstek bacon i en panna. Tillsätt svamp efter en stund och låt steka med i pannan.
  3. Lägg comtéskivor på toastbröd och toppa med svamp på hälften av bröden. Toppa med den andra skivan bröd.
  4. Stek frasigt och knaprigt i smör i en panna. Servera direkt!
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept