I samarbete med Scan

Grillade pinnbröd

Scan pinnbröd
Foto: Scan
4

Du behöver

  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl vatten
  • 4 grillkorvar från Scan

Gör så här

  1. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt vatten. Blanda ihop till en smidig deg.
  2. Dela upp degen i fyra bitar och rulla ut varje bit till en lång smal sträng. Vira degen runt en grillpinne eller runt korvar på en skalad grillpinne.
  3. Grädda över fin glöd tills brödet är gyllenbrunt och släpper runt pinnen. Snurra pinnarna då och då så att värmen blir jämn runt brödet.
  4. Är korven med brödet eller ta brödet av pinnen och bred smör på pinnhålet.
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Scan

Fler goda recept