Köp färdiggrillade kycklingklubbor eller stek dem efter vårt enkla och läckra recept. Riktigt mättande blir måltiden med kall eller ljummen potatissallad och färska grönsaker att knapra på.
Stek kycklingklubborna i ugnen. Pensla kycklingen efter 15 minuter med en blandning av pressad citron, soja, pressad vitlök, smulad timjan och svartpeppar.
Kolla klubborna efter 30 minuter. Stick med en kniv vid leden och kolla att köttet är vitt och köttsaften genomskinlig och ofärgad.
Skala den okokta potatisen och koka den som vanligt i vatteni knappt 20 minuter.
Dela potatisen i mindre bitar medan den är varm direkt ner i en skål.
Lös upp buljongtärningen i 1 dl hett vatten. Tillsätt olja och vinäger och pressad vitlök och häll över potatisen.
Skär paprikan och gurkan i fina bitar. Grovhacka dillen. Vänd ner grönsakerna i potatissalladen.