Grillad fläskfilé med endive

Grillad fläskfilé med endive
Foto: TV4

Endiver används oftast i sallad, men de är även goda kokta. Grilla fläskfilén i grillpanna eller stek den i teflonpanna, så får du en mager rätt.

26 januari 2009
Visa mer
1

Du behöver

  • 100 g fläskfilé
  • örtsalt
  • 2 stora endiver
  • 1 morot, riven
  • 1 färsk rödbeta, riven
  • riven pepparrot

Gör så här

  1. Dela filén i två bitar och klappa ut dem till tunna biffar. Krydda med örtsalt och grilla köttet.
  2. Lägg endiverna i kokande lättsaltat vatten, sjud dem mjuka 5-10 minuter.
  3. Låt endiverna rinna av och servera dem till köttet tillsammans med de rivna grönsakerna. Servera med lite pepparrot över.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept