Salsa Fresca

Salsa Fresca
Foto: Mastiff AB

Du behöver

Salladen:

  • 3 kg blandade tomater tex. bifftomater, gula tomater, plommontomater.
  • 5 kvistar bladpersilja
  • 1 knippe salladslök
  • 1 st grön chili

Dressing:

  • 1 knippe koriander
  • 3 st limefrukter (endast juicen)
  • 2 dl matolja
  • salt & peppar

Gör så här

  1. Skär tomaterna i olika bitar. Plocka persiljan och hacka den tillsammans med den rensade chillin. Skär salladslöken i tunna skivor och blanda allt med tomaterna.
  2. Mixa allt till en dressing och smaka av med salt och peppar. Slå över tomaterna och låt stå i c:a 2h innan servering.
  3. Serveras med fördel tillsammans med skivad, grillad spansk Chorizo.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept