Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg - kokbok med många lösningar

Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg - kokbok med många lösningar

Går det att göra pannkakor om barnen är allergiska mot mjölk och ägg? Vad gör man till festen där den ene är överkänslig mot gluten medan den andre är laktosintolerant? Dessa problem, och många fler, får i boken "Gott utan gluten, soja, laktos, vete, mjölk, ägg" sin lösning

Gott utan gluten... är en lustfylld och innehållsrik kokbok för allergiker och överkänsliga, fylld med mängder av recept och idéer på mat utan gluten, laktos, mjölk, soja, vete och ägg. Här finns över 300 recept på goda måltider och ett helt kapitel om hur man bakar bullar, kakor och matbröd.

Det som gör boken så speciell är att recepten tydligt informerar om vad rätten inte innehåller. Här finns även en längre faktadel om allergier och livsmedel, och mängder av tips och råd om alternativa lösningar, så att alla rätter kan anpassas efter behov. Gott utan gluten... är den nya titeln på boken Mat Special, som nu alltså kommer i ny, reviderad utgåva i mindre format.