Busenkel biffwok med äggnudlar

20 min
4
Biff a la ching chong
Foto: TV4
20 min
4

Du behöver

  • 250 g äggnudlar
  • 400 g strimlad biff
  • 1 st röd paprika
  • 1 st broccolihuvud
  • 1 dl bambuskott
  • 50 g cashewnötter
  • 1 msk olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,25 st vitkålshuvud
  • 1 dl sweet chilisås
  • 1 dl kinesisk soja
  • Salt, efter smak
  • Svartpeppar, efter smak

Gör så här

  1. Koka äggnudlarna enligt anvisningar på paketet.
  2. Häll av vattnet.
  3. Strimla biffen, paprikan, vitkålen och bryt av broccoliknippen från huvudet.
  4. Hetta upp en wokpanna och woka biffen i olja med lite salt och peppar.
  5. Lägg biffen åt sidan och woka grönsakerna tillsammans med nudlarna.
  6. Blanda ner biffen och smaksätt med sweet chili och soja.
  7. Toppa med cashewnötterna.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept