Gino med hallon, persika och lime

Gino med hallon, persika och lime
Foto: TV4
Jennie Walldén KM
Jennie Walldén KM

Gino med hallon, persika och lime

7 ingredienser

15 m

Hallon och persikor gratinerade med vit choklad. Servera med en god vaniljglass, så gott och enkelt!

Ingredienser

portioner
  • 6 persikor
  • 250 g hallon
  • 200 g vit bakchoklad
  • 1 limefrukt
  • färsk citronmeliss, blad
  • smör, till att smörja formen
  • vaniljglass (av god kvalitet)

Gör så här

  1. Värm ugnen till 250 grader grill.
  2. Smörj en liten ugnsform med smör.
  3. Dela persikorna och ta ur kärnorna. Skär i klyftor och lägg i formen. Riv över allt limeskal och pressa saften av halva limen över. Lägg hallonen ovanpå persikorna.
  4. Finhacka eller riv den vita chokladen. Grädda i den varma grillungen (ej undervärme) i 4-5 minuter.
  5. Servera den varma ginon med vaniljglass.