Biff med pecannötter och ädelost

Stekta och grillade biffar med ett skal av knapriga pecannötter och krämig ädelost.

19 maj 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 skivor utskuren biff, á ca 150 g
  • 2 msk smör till stekning
  • salt och peppar
  • 160 g ädelost
  • 0,5 dl hackade pecannötter
  • 1 dl hackad persilja
  • 0,5 dl hackad körvel

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 275° och grill.
  2. Platta ut biffarna med knytnäven eller banka lätt med en köttbankare. Krydda båda sidor med salt och peppar. Låt 2 msk smör bli brunt i het stekpanna. Stek biffarna ca 3-4 minuter på varje sida på medelvärme.
  3. Smula ädelosten och hacka pecannötterna. Hacka persilja och körvel och blanda samman.
  4. Stryk ut blandningen på den stekta biffen. Ställ under grillgaller i ett par minuter.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept