Jespers pepparkryddade quornbiff

Jespers pepparkryddade quornbiff
Foto: TV4

En härlig vegeatarisk grillbiff som kryddas med peppar och serveras med en sås på äpple och mynta. Mums!

23 april 2010
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st Quorn Pepparkryddad Grillbiff
  • 2 st vårlökar
  • 150 g blandad sallad, till exempel mangoldskott, rucola och endiver
  • 150 g sockerärter
  • 1 st tomat
  • 8 st rädisor
  • 1 st granatäpple

Äppel- och myntasås

  • 1 dl naturell bredbar färskost
  • 1 dl créme frâiche
  • 1 st rivet grönt äpple
  • 2 msk hackad färsk mynta
  • olivolja till stekning

Gör så här

  1. Blanda crème frâichen och färskosten i en bunke.
  2. Tillsätt övriga ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.
  3. Hacka ner vårlökarna, sockerärtorna, tomaten i jämnstora bitar.
  4. Skiva rädisorna, skölj salladen och strimla eller riv ner den i en bunke tillsammans med resten av grönsakerna.
  5. Ringla över lite olivolja, salt och peppar.
  6. Strö till sist över några granatäppelkärnor.
  7. Stek de pepparkryddade grillbiffarna i olivolja tills de är gyllenbruna, enligt förpackningens instruktioner.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept