Omelettwraps med kyckling och curry

Från GI Gourmet

Att göra wraps av tunna omeletter är perfekt för GI-fantasten som undviker kolhydrater. Stek, låt kallna och fyll med ost, skinka, kyckling, lax eller något annat du gillar.

28 juni 2010
Visa mer
4

Du behöver

  • 8 st ägg
  • 8 msk vatten
  • salt och vitpeppar
  • smör
  • 0,5 st grillad kyckling
  • 1 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 tsk curry
  • salt och svartpeppar
  • 2 st tomater
  • 10 cm gurka
  • 3 dl strimlad isbergssallad

Gör så här

  1. Knäck äggen i en skål och blanda med vatten. Strö på lite salt och vitpeppar.
  2. Hetta upp en stekpanna med smör och grädda en wrap i taget. Låt kallna.
  3. Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
  4. Blanda kyckling, gräddfil, majonnäs och curry i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar.
  5. Skär tomater och gurka i skivor. Fyll en omelettwrap med kycklingröra och grönsaker. Vik ihop och linda folie eller smörgåspapper runt.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept