Burgare på vildsvin

Burgare på viltsvin
Foto: TV4
4

Du behöver

Hamburgare

  • 500 g fett vildsvinskött, grovtmalet
  • 1 msk ketchup
  • 1 msk senap, dijon
  • salt, efter smak
  • svartpeppar, grovmalen, efter smak
  • 1 msk bladperslija, finhackad

Kall ostås

  • 50 g färskost
  • 100 g keso
  • 0,75 dl crème fraiche
  • 1 msk gräslök, finskuren
  • salt, efter smak
  • peppar, efter smak

Serveras med

  • 8 hamburgerbröd, små
  • 1 rödlök, skuren i tunna skivor
  • 8 skivor bacon, knaperstekt
  • 2 st tomater, tunt skivade
  • Lite ruccolasallad

Gör så här

  1. Hamburgare
    Blanda färs och kryddor.
  2. Forma till 8 hamburgare och stek eller grilla dem.
  3. Ostsås
    Mixa alla ingredienser till såsen. Ställ kallt.
  4. Servera hamburgarna med oståsen tillbehören och gärna ketchup gjord på röda vinbär.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept