Chokladsnacks

Du behöver

  • 200 g mörk choklad, smält i vattenbad
  • 200 g vit choklad, smält i vattenbad
  • 50 g torkade aprikoser
  • 50 g torkade fikon
  • 20 g pistagenötter
  • 20 g skalad mandel
  • 20 g pinjenötter
  • 50 g granola/musli

Gör så här

  1. Aprikoser: Doppa aprikoserna i mörk smält choklad och låt dem vila i rumstemperatur tills chokladen stelnar.
  2. Chokladmynt: Droppa ut choklad på plastfilm, lägg en pistagenöt, en pinjenöt och en strimla aprikos på varje choklad droppe. Låt stelna i rumstemperatur.
  3. Granola: Blanda granola med mörk choklad och droppa ut på plastfilm, låt stelna i rumstemperatur.
  4. Vit chokladbräck: Hacka fikon, mandel, pistagenötter och pinjenötter. Blanda detta med vit choklad och bre ut på plastfilm. Låt stelna i rumstemperatur, bryt sedan bitar och servera.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept