Fyllt långbröd

Fyllt långbröd
Foto: TV4

I stället för varma smörgåsar kan du göra ett fyllt långbröd.

26 januari 2009
Visa mer
8

Du behöver

  • 1 tärning formbröd eller långfranska, vitt
  • matfett
  • 1 burk champinjonstuvning (200g)
  • 200 g kokt eller rökt skinka
  • 1 st ättiksgurka
  • 0,5 dl klippt persilja
  • 200 g ost, t.ex. herrgård, riven

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°. Skär brödet i skivor men inte helt igenom. Smöra mellan skivorna.
  2. Finhacka skinka, gurka och persilja och blanda med champinjonstuvningen. Bred fyllningen mellan skivorna.
  3. Lägg brödet på en plåt och täck med riven ost. Ställ i ugnen tills det fått fin färg. Servera genast.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept