Fyllda strutar

Fyllda strutar
Foto: TV4

Mättande gott. Två av var sort.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 runda kakor mjuk tunnbröd
  • matfett

Mimosafyllning:

  • 4 skivor bayonneskinka
  • 2 dl fruktsallad från burk, avrunnen
  • 1 msk rågad, crème fraiche
  • 1 tsk ljus dijonsenap
  • salt och svartpeppar
  • 2 msk hackad gurka
  • sallat

Norrlandsfyllning:

  • 4 skivor rökt renstek
  • 1 dl grovriven mesost
  • 2 msk rågade, crème fraiche
  • svartpeppar
  • bladselleri

Gör så här

  1. Blanda de båda fyllningarna i var sin skål.
  2. Smöra bröden. Lägg två skivor skinka eller renstek på varje bröd. Sallatsblad med skinkan.
  3. Forma strutar, fäst ev. med tandpetare. Klicka i fyllningen. Stick in selleristjälkar i norrlandsfyllningen, garnera skinka med gurka.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept