Fyllda skinkrullar

Fyllda skinkrullar
Foto: TV4

En bra lunch- eller brunchrätt. Vill man ha ett smalare alternativ kan grädden bytas ut mot keso. Kokt färskpotatis eller ett grovt bröd passar bra till.

26 januari 2009
Visa mer
6

Du behöver

  • 24 skivor skinka
  • 4 dl vispgrädde
  • 4 msk persilja, hackad
  • 1 msk gräslök, hackad
  • 1 msk kryddkrasse, hackad
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Lägg skivorna två och två så att rullen blir lite bredare.
  2. Vispa grädden hårt och blanda i det kryddgröna. Salta och peppra. Lägg en klick fyllning på varje skinkskiva och rulla ihop dem. Lägg rullarna med skarven nedåt på ett fat och strö eventuellt lite riven pepparrot över.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept