Fyllda plättar

Fyllda plättar
Foto: TV4

Plättar med fyllning av spenat, ost och skinka. En bra kvällsrätt som kan stå klar för gratinering. Praktiskt.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 st ägg
  • 8 dl mjölk
  • ca 4 dl vetemjöl
  • salt
  • Fyllning:
  • 1 paket tinad spenat
  • ca 200 g kokt skinka, tunnskivad
  • 150 g ost
  • smör

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 250°. Vispa hälften av mjölken med mjölet. Vispa i äggen, resterade mjölk och salt.
  2. Grädda plättar. Dela upp i fyra högar.
  3. Varva plättar, spenat, skinka och tunna ostskivor - lägg på ugnsfat.
  4. Riv lite ost över. Gratinera tills osten är smält.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept