Fyllda fiskfiléer

Fyllda fiskfiléer
Foto: TV4

Lättlagad smalmat. Kan serveras med ris eller pressad potatis

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 600 g frysta el färska filéer av plattfisk
  • 1 burk skivade champinjoner, ca 200 g
  • 1 st stor purjolök
  • 1-2 dl fiskbuljong av tärning
  • salt och peppar
  • persilja

Gör så här

  1. Låt champinjonerna rinna av. Strimla purjon och fräs den med svampen.
  2. Krydda fisken med salt och peppar. Lägg på lite svamp och lök på varje filé och rulla ihop. Lägg rulladerna tätt med skarven nedåt i en låg panna.
  3. Koka upp vatten och buljongtärning. Slå över fisken och sjud sakta under lock tills fisken är klar. Strö på persilja.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept