Fyllda fiskfiléer

Fyllda fiskfiléer
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Fyllda fiskfiléer

7 ingredienser

Lättlagad smalmat. Kan serveras med ris eller pressad potatis

Ingredienser

portioner
  • 600 g frysta plattfiskfiléer (el färska)
  • 1 förp champinjoner, skivad [ca 200 g]
  • 1 purjolök
  • 1-2 dl fiskbuljong, av tärning
  • salt
  • peppar
  • persilja

Gör så här

  1. Låt champinjonerna rinna av. Strimla purjon och fräs den med svampen.
  2. Krydda fisken med salt och peppar. Lägg på lite svamp och lök på varje filé och rulla ihop. Lägg rulladerna tätt med skarven nedåt i en låg panna.
  3. Koka upp vatten och buljongtärning. Slå över fisken och sjud sakta under lock tills fisken är klar. Strö på persilja.