Fyllda färsbiffar

Fyllda färsbiffar
Foto: TV4

Att fylla färsbiffarna är ett lätt sätt att variera köttfärsen på. Du kan steka dem klara i förväg och bara värma dem vid serveringen.

11 februari 2009
Visa mer
4
Sugen på något liknande? Nytt recept

Du behöver

  • 500 g mager fläskfärs
  • 1 ägg
  • salt och peppar
  • 1 krm malen koriander
  • 1 msk vetemjöl
  • Fyllning:
  • 0,5 paket tärnat bacon
  • 1 liten gul lök
  • 2 tsk ljus dijonsenap
  • 1 äggula
  • 1 msk hackad kapris
  • 2 msk hackad persilja
  • ca 10 gröna oliver
  • smör att steka i

Gör så här

  1. Blanda färsen med ägg, kryddor och mjöl. Forma 8 tunna biffar.
  2. Fräs bacon och tärnad lök. Lägg över i skål och blanda med övriga ingredienser till fyllningen. Hacka oliverna och vänd ner även dem.
  3. Fördela fyllningen på 4 av biffarna, täck med resten och tryck till runt kanten. Stek dem sakta klara på medelvärme.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Köksmaskiner från kända varumärken

Köksmaskiner från kända varumärken Se fler

Fler goda recept