Fyllda färsbiffar

Fyllda färsbiffar
Foto: TV4

Att fylla färsbiffarna är ett lätt sätt att variera köttfärsen på. Du kan steka dem klara i förväg och bara värma dem vid serveringen.

11 februari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 500 g mager fläskfärs
  • 1 ägg
  • salt och peppar
  • 1 krm malen koriander
  • 1 msk vetemjöl
  • Fyllning:
  • 0,5 paket tärnat bacon
  • 1 liten gul lök
  • 2 tsk ljus dijonsenap
  • 1 äggula
  • 1 msk hackad kapris
  • 2 msk hackad persilja
  • ca 10 gröna oliver
  • smör att steka i

Gör så här

  1. Blanda färsen med ägg, kryddor och mjöl. Forma 8 tunna biffar.
  2. Fräs bacon och tärnad lök. Lägg över i skål och blanda med övriga ingredienser till fyllningen. Hacka oliverna och vänd ner även dem.
  3. Fördela fyllningen på 4 av biffarna, täck med resten och tryck till runt kanten. Stek dem sakta klara på medelvärme.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept