Fyllda färsbiffar

Fyllda färsbiffar
Foto: TV4

Den här kryddiga fyllningen är jättegod. Du kan också använda den till lövbiff.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • ca 600 g fläskfärs
  • 1 st litet ägg
  • 2 msk vetemjöl
  • salt och peppar
  • Fyllning
  • 1 liten ask ansjovisfiléer, hackade
  • 2 st små lökar, finhackade
  • 2 msk kapris
  • 2 tsk ljus dijonsenap
  • 1 st äggula
  • rårivna morötter och rädisor att servera till

Gör så här

  1. Blanda färsen och forma till åtta lika stora biffar som plattas ut.
  2. Blanda fyllningen och fördela den på fyra biffar. Täck över med de övriga och tryck ihop runt om.
  3. Stek biffarna långsamt cirka 7–8 minuter på var sida eller bryn dem och låt dem eftersteka i ugn.
  4. Servera med kokt potatis eller ris och rårivna morötter och rädisor.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept