Fylld torskfilé med remoulade

Fylld torskfilé med remoulade
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 2 stora torskfiléer, ca 800 g
  • 1 stor morot, riven
  • 1 liten squash, riven
  • 2 msk crème fraiche
  • 1 tsk ljus dijonsenap

Panering:

  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 ägg, uppvispat
  • 1,5 dl ströbröd

Sås:

  • 1,5 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1,5 msk bostongurka
  • 1 msk kapris
  • 1 msk hackad dill
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 tsk dragon

Gör så här

  1. Blanda såsen och låt den dra.
  2. Blanda morot och squash med crème fraiche till en tjock pasta, krydda med senap.
  3. Dela varje fiskfilé i fyra bitar. Salta lätt på insidan. Fördela pastan och lägg ihop filéerna två och två med fyllning emellan.
  4. Vänd varje bit i mjöl kryddat med salt och lite peppar. Därefter i ägg och sist i ströbröd. Låt dem vila en stund.
  5. Stek fisken klar med matfett på låg värme. Servera med sås och potatismos.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept