Frittata med sötpotatis

4

Du behöver

  • 4 sötpotatisar
  • 0,5 gul lök, finhackad
  • 0,5 röd paprika, finhackad
  • 200 g champinjoner, kvartade
  • 8 hela ägg
  • 2 dl parmesan, riven
  • 2 dl mjölk
  • salt och peppar
  • olja

Servering

  • tomatsallad
  • parmesan, riven

Gör så här

  1. Skala och skär sötpotatisen i mindre bitar. Stek gyllenbrun i olja. Tillsätt övriga grönsaker och smaksätt med salt och peppar.
  2. Häll över allt i ugnsfast form.
  3. Vispa äggen och mjölk. Tillsätt parmesan, salta och peppra och häll äggvispet över grönsaksmixen.
  4. Baka i ugnen ca 160 grader i 20 min.
  5. Ta ut och servera med tomatsallad och riven parmesan.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept