Stekt rimmat fläsk med rostad brysselkål, äpplen och senapscreme

20 min
4
Från Nyhetsmorgon

Stekta äppelskivor och lättrostad brysselkål är riktigt gott tillsammans med fläsk. Senapscremen blir pricken över i!

6 december 2007
Visa mer
20 min
4

Du behöver

  • 300 g brysselkål
  • 2 st Ingrid Marie Äpplen
  • 20 g smör
  • salt
  • kryddpeppar
  • 1 msk honung
  • 1 dl creme fraiche
  • 2 msk söt senap
  • 2 msk dill

Gör så här

  1. Stek fläsket knaprigt.
  2. Dela brysselkålen på hälften. Smörstek dem därefter i cirka 5 minuter så att de är lite krispiga. Smaksätt med salt, honung och kryddpeppar. Klyfta äpplena och tillsätt dem när det återstår 2 minuter.
  3. Rör samman senapen med creme fraichen.
  4. Servera fläsket på brysselkålen med senapscremen över.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept