Halstrad hälleflundra

Halstrad hälleflundra
Foto: TV4
Från Mitt kök

Halstrad hälleflundra med ljummen sallad på rödbetor och kapris.

Se fler recept från

Mitt kök


6 december 2011
Visa mer

Du behöver

  • 600 g odlad hälleflundra
  • 6 st små rödbetor, kokta
  • 2 msk kapris
  • 1 st eksallad
  • 1 st citron
  • 1 knippe dill
  • 1 dl crème fraîche
  • olivolja

Gör så här

  1. Halstra hälleflundran i olivollja cirka 3 minuter på var sida, låt fisken vila.
  2. Dela rödbetorna och fräs dem i smör, tillsätt kapris och smaka av.
  3. Bryt ner salladen, pressa lite citron över och lägg ut den på ett fat.
  4. Klicka lite crème fraîche och lägg upp hälleflundran.
  5. Riv över dill och avsluta med de varma rödbetorna och kaprisen på toppen.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept